Kun jij ook zo genieten van het thuiskomen na een paar weken heerlijk op vakantie geweest te zijn? Lekker weer in je eigen huis, je eigen vertrouwde bed, je eigen badkamer... Maar dan valt je oog op iets zwarts aan het plafond en in de voegen tussen de tegels. Het is schimmel. Een vaak weerkerend probleem in vochtige ruimtes, zeker als ze een tijdje even niet gebruikt zijn.

 

Nu zijn er gelukkig middelen op de markt om dit probleem te verhelpen. Ze doen ook nog wat ze beloven, maar na zo’n behandeling ruikt het nogal chemisch in de badkamer. Deze middeltjes met giftige stoffen zijn natuurlijk niet zo best voor het milieu, maar ze werken wel. Tijdelijk.

Schimmel kan in een badkamer, maar ook op andere plekken in huis, altijd terugkomen. Maar er is een product dat ervoor zorgt dat de schimmel op je plafonds en wanden wegblijft. De kleipleisters van American clay geven schimmel geen kans om zich te hechten. Muren en plafonds waarop American clay is aangebracht blijven 100% schimmelvrij. Daarnaast zijn de kleipleisters vochtregulerend, waardoor zelfs de spiegel in de badkamer niet meer zal beslaan tijdens het gebruik van de badkamer. Met American clay in je huis behoort schimmel tot het verleden. En door de prachtige natuurlijke uitstraling, de talloze verwerkingsmogelijkheden en kleuren kun je elke sfeer creëren die je je  maar kan wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om die fijne mediterrane sfeer in huis te halen en zo de vakantie nog een beetje te verlengen.


Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een kijkje in onze showroom.