Het is weer herfst. Tijd van wind, regen en de mooiste kleurstellingen. De natuur heeft een prachtig kleurenpalet, iets waarvan ik elk jaar weer geniet. De herfst tovert de bomen om in een kleurexplosie van geel, rood, groen en bruin en alle schakeringen die daartussen zitten. Dat gecombineerd met een najaarszon die op verschillende momenten van de dag zorgt voor een perfecte belichting, maakt dat de herfst mijn favoriete seizoen is. Een lust voor het oog.

Natuur als inspiratie

Wij bij American Clay hebben iets met natuurlijke kleuren. Dat is terug te zien in ons uitgebreide kleurenpalet van meer dan 240 natuurlijke kleuren. Hierbij is de natuur onze inspiratiebron. Elk landschap en elk jaargetijde is terug te vinden in de kleuren die wij gebruiken voor onze kleipleisters. Dit maakt het mogelijk om elke ruimte waar onze kleipleisters zijn verwerkt een mooie en natuurlijke uitstraling te geven. Het maakt elke ruimte prettig om in te verblijven.

Natuurlijk en kleurvast

De natuurlijke mineralen, oxiden en okers in onze kleuren zorgen ervoor dat de afwerking van nature bestand is tegen UV-stralen en dus niet zal vervagen, anders dan met kleurstoffen op petroleum- en chemische basis. Dit maakt het steeds opnieuw schilderen of sauzen overbodig.

Ben je na verloop van tijd toch toe aan een andere sfeer of kleur? Met 1 laagje klei tover je weer een nieuw seizoen en een nieuwe uitstraling in elke ruimte.

Nieuwsgierig naar de eindeloze mogelijkheden van onze natuurlijk kleipleisters? Kom dan een keer langs bij onze showroom, of neem contact met mij op voor een afspraak. Ik vertel je graag meer over onze prachtige, natuurlijke producten.

Paul

kleipleister in herfstkleuren