Nu het donkerder en kouder wordt trekken we meer en meer naar binnen. Je kijkt om je heen in je eigen huis en probeert een sfeer te creëren, waarin jij en je naasten zich prettig voelen. Het interieur van alle ruimtes waarin wij verblijven vinden wij tegenwoordig belangrijker dan ooit. Maar hoe creëer je de juiste sfeer?

Belang van de juiste wandafwerking

Daar kunnen de kleipleisters van American Clay heel goed bij helpen. Veel mensen weten niet dat juist de wandafwerking een bepalende factor is bij het verkrijgen van de gewenste sfeer in een ruimte. Door de mooie, natuurlijke uitstraling van onze kleipleisters, de meer dan 240 kleuren en de verschillende manieren van afwerken, is het mogelijk om in iedere ruimte het gewenste gevoel te creëren. Van een mediterrane uitstraling in de badkamer, tot de koele, rustgevende sfeer van een bergmeer in je slaapkamer, met de kleipleisters van American Clay is bijna alles mogelijk.

Natuurlijk leefklimaat

Een ander belangrijk aspect van onze kleipleisters zijn de vele voordelen op het gebied van leefklimaat bevordering. American Clay onderscheidt zich van alle andere wandafwerkingsproducten door haar positieve bijdrage aan een aangenaam woonklimaat  Onze kleipleisters zijn vochtregulerend, vuil en stof afstotend, vrij van giftige stoffen en ook schimmel hecht niet. Daarnaast is het zo dat door de natuurlijke negatieve lading die klei heeft, straling van moderne apparatuur wordt geneutraliseerd, waardoor elke ruimte met kleipleisters van American Clay een prettige rust uitstraalt en bijzonder aangenaam is om in te verblijven.

Wil je een goede basis voor een sfeervolle leefomgeving? Ga dan voor de kleipleisters van American Clay.