Stukadoors

Steeds meer stukadoors kiezen er voor om met de kleipleisters van American Clay te werken. Een begrijpelijke keuze, niet in de laatste plaats omdat de vraag naar onze natuurlijke pleisters toeneemt. De consument wordt kritischer en vraagt om kwalitatief hoogwaardige, duurzame producten. American Clay is 100% natuurlijk, vrij van vluchtige organische componenten en niet giftig. De klei is bestand tegen schimmels, absorbeert geuren en functioneert als een buffer voor temperatuur en vocht. Kleurvast kan de pleister op praktisch elke ondergrond worden aangebracht. Het stoot stof en vuil af en eventuele reparaties zijn makkelijk uit te voeren.

De kleipleisters van American Clay worden veelal gekozen om de rustgevende omgeving die zij creëren. Een andere belangrijke reden voor velen is dat American Clay de laagste carbon footprint heeft van alle wandafwerkingen. Ook uit milieu overwegingen een goede keuze dus. Tel daarbij op dat de afwerkingsmogelijkheden welhaast eindeloos zijn en daardoor in elk interieur en elke ruimte te gebruiken en de verklaring voor de toenemende populariteit van ons product wordt duidelijk.

Het verwerken van onze pleisters is niet moeilijk, maar vraagt wel om wat aandacht. Stukadoors die ervoor kiezen om met onze producten te werken bieden we dan ook een cursus aan. Om goed met onze producten te kunnen werken is het noodzakelijk om de basiscursus en eventueel de gevorderden cursus met goed gevolg af te ronden. 

Interesse om te gaan werken met American Clay? Bel ons voor het maken van een afspraak. We ontmoeten je graag.

 

American Clay - Productbrochure

Stucadoors gezocht | American Clay

Stucadoors gezocht | American Clay

Stucadoors gezocht | American Clay

Stucadoors gezocht | American Clay